Reviews DTS Products

  • Geplaatst op
  • 0
Reviews DTS Products

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. 
Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier. Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Klanttevredenheid staat bij DTS Products hoog in het vaandel. We zijn daarom ook blij met alle tevreden reviews die we krijgen op Google. Bekijk hier onze reviews. 

Theo van Rijn
Voor de reparatie van een aandrijving voor een houtbewerkingsmachine was ik op zoek naar tandwielen moduul 1,5, 58 en 17 tanden. Bij 2 aanbieders leek dat de tandwielen op voorraad waren maar dit bleek niet het geval. Bij navraag werd zelfs een levertijd van bijna 3 weken afgegeven. Omdat er haast was bij de reparatie toch nog verder gezocht. DTS kon heel snel leveren. Zowel de communicatie als de prijs is uitstekend. Heel blij mee.

Jan Steffers
Gisteren wat Kettingwielen en ketting besteld. Vandaag reeds ontvangen!
Snelle service en redelijke prijzen.
Volgende de keer weer DTS

Maurice Janssen
Boor en tap olie besteld , goede kwaliteit en niet duur .en snelle levertijd . Ben zeer tevreden over dit product van DTS.

Wil je ons ook beoordelen op Google? Dan kan via deze url.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.