Over ons

Welkom bij DTS (Drive Technical Solutions), dé specialist in aandrijftechniek!

Ons assortiment:

-Aandrijftechniek

-Lagertechniek

-Bevestigingsmaterialen

-Gereedschap en Machines

-Kettingtechniek

-Verspaning

-Onderhoud en Reiniging

DTS levert in heel Nederland en België, bij o.a. productie- en assemblagebedrijven, handelsondernemingen, technische diensten en onderhoudswerkplaatsen.

Door een merk onafhankelijk assortiment en een eigen magazijn zijn wij in staat om in de meeste gevallen direct uit voorraad in héél Nederland en België te leveren.
Wij leveren producten in verschillende prijs- en kwaliteitsklassen. Ons streven is als technische groothandel middels een erg flexibel assortiment, ieders totaalleverancier te kunnen zijn.

Op onze site vind je allerlei informatie over lagers, aandrijftechnische componenten en aanverwante artikelen. Tevens kun je hier makkelijk je bestelling plaatsen. Wij hebben een zeer omvangrijke voorraad, ook specials!
Neem bij grote afname contact met ons op, zodat we een staffelkorting en de betalingsconditie kunnen afstemmen op je bestelling.


Ben je al bekend met onze zusteronderneming Machinefabriek MFH?
MFH staat voor Machinefabriek Hoffmann. Zij zijn een toeleveringsbedrijf op het gebied van staal, rvs, aluminium en kunststof.
Door onze nauwe samenwerking kunnen wij op korte termijn maatwerk leveren van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden die Machinefabriek MFH te bieden heeft? Klik hier voor meer informatie.